Tanulmányok

Cégünk számos nagy hazai vállalatnak készített megvalósíthatósági tanulmányt a telephelyeken képződő szerves alapanyagok biogáz termelésre való felhasználásának lehetőségeiről. Fontosnak tartjuk, hogy a feldolgozóipar és mezőgazdaság között kapcsolat alakuljon ki, és ezáltal a szerves anyagok hasznosításában körfolyamat alakuljon ki, energiatermeléssel kiegészítve.

A Hód-Biotech vállalja biogáz üzemek megvalósíthatósági tanulmányainak elkészítését, a KEOP követelményeinek megfelelően. Ezen felül amennyiben a beruházó már kiválasztásra került, de a terveket honosítani kell, akkor az üzem külföldi technológiai szállítójával közösen megszervezzük a tervek honosítását és lebonyolítjuk az üzem engedélyezését.

Vállaljuk a biogáz fermentáció mikrobiológiai, biokémiai, biotechnológiai elméleti hátterével kapcsolatos tanulmányok készítését.

Speciális alapanyagok esetében laboratóriumi vizsgálatainkat követően elkészítjük a lehetséges alapanyag összetételeket, melyek folyamatos és biztonságos biogáz termelést biztosítanak, ezáltal gazdaságossá téve a biogáz termelést.